Неблагодарният Георги Софкин напусна „Вип Брадър“

Ясни са и първите номинирани

По време на понеделничния лайф един от най-дразнещите персонажи във VIP Brother - Георги Софкин, напусна къщата по собствено желание. Рекаторите отделиха над час ефирно време за да опишат седмицата, в която той успя да дотегне на останалите съквартиранти с липсата на хигиена, мрънкането и постоянното изискване някой да му даде нещо. Ути Бъчваров дори го нарече "малък човек, който е недостоен за малките хора".

Бившата тв водеща Ирина пък бе категорична, че "колкото е голям, толкова е голяма и душицата му". Съквартиранти запознати с начина на живот на джуджето извън Къщата споделиха, че той така си е свикнал. Животът му е поредица от муфтене, било за пари, хотел, храна, пиене или цигари.
Самият Георги изтъкна като аргумент за желанието си да напусне влошено здравословно състояние.

Иначе станаха ясни и първите номинирани. Оказа се, че Кака Лили е най-недолюбвана сред останалите съквартиранти, независимо, че се прави на хрисима и добра.

Компания ще й прави и Миглена Ангелова, като двете дразнят останалите най-вече с привилегиите, които имат в шоуто.

Третият номиниран е Алек Сандър, който се очертава като кифлата на къщата с претенциите и избухливостта си.

Манекенката Глория пък изуми всички, след като видимо има проблем с разбирателството с останалите участници и най-вече с Жоро Торнев, който на няколко пъти я засегна и намекна за липса на кой знае какъв интелектуален багаж. Тя си взе за успокоение един нож, което леко втрещи останалите, но пък тя почувства някаква сигурност.

В къщата се заформи откритата война между Деси Цонева и Жана Бергендорф, като Глория взе страна на журналистката. Самата Жана пък тегли една майна на Деси заради едно разбуждане и търсене на бълха в леглото й, което допълнително наля масло в огъня.