Никой не харесва Георги Софкин!

Ути не издържа и избухна хокайки го за постоянното „дай ми“…

Хипофизното джудже Георги Софкин нажежи негативното отношение към себе си на макс в Къщата на „ВИП Брадър”. Постоянното му мрънкане и муфтене накара иначе кроткият Ути да изригне.

Агресията на Ути изби като пара от тенджера под налягане по време на петъчния лайф. Когато стана ясно, че уж номинираните Софкин, Явор и Борислав са имунизирани, а тайният бос – Жана поиска от тях целувка.

Вместо да й благодари, ниският мъж побрза да прошепне в ухото й: „Измисли начин да внесем цигари”. Това разпали страстите у всички и те изригнаха за пореден път срещу него и постоянното му мрънкане и искане.

Жана му даде кутия цигари, но дребосъка отново забрави да каже благодаря.

„Няма такова животно като теб! Ти си срам за ниските хора”, изригна Ути. Готвачът обясни как единственото, което знае Жоро е да муфти и да иска какво ли не от хората. „Това е правил цял живот - само иска”, допълни най-известния готвач.

След като се изпърдя най-безпардонно пред Ирина и Глория Софкин не бе пощаден и от жените, които не веднъж му обясниха как да се държи и какво да не прави.

Вместо да си вземе поука, той отиде при Големият брат и веднага се оплака: „Декларирам желанието си доброволно да напусна Къщата. Мисля, че вървим към кризисен период, защото ми е лошо. Трябва през повечето време да съм легнал – нека това нещо го чуе лекар, иначе искам така наречената „лека дрога”. Няма значение каква, то си го пише по учебниците”.