Пияната Линдзи Лоън пропусна интервю в Москва (снимка)

Актрисата бе в руската столица по покана на Първи Канал за да разкаже за скандалната си връзка с бизнесмена Егор Тарабасов

Скандалната Холивудската звезда Линдзи Лоън, която след тежки преговори и много убеждаване се съгласи да посети Москва за да участват в програмата "Нека говорят", така и не стигна до студиото на предаването на Андрей Малаков защото не усетила, че е прекалила с алкохола, пише Life.

Според таблоида, екип на предаването, включително лични асистенти, гримьор и на водещият цял ден чакаха звездата във фоайето на Ritz Carlton Hotel, но Лоън не излезе от стаята, независимо от личната уговорка с Андрей Малаков.

Според публикацията, гостите и публиката в студиото чакали актрисата няколко часа, в крайна сметка било съобщено, че тя не може да се появи пред камерите в състоянието, в което се намира.

"В началото всичко беше нормално, тя каза, че иска да поспи, така че преместихме снимките за през нощта - цитира представители на шоуто Life -. Ето защо Андрей отиде при нея, в хотела той я намери неадекватна. В крайна сметка, тя се посвестила и тръгнали за студиото."

Но Линдзи така и не стига до телевизията, тя твърди, че на излизане от хотела е получила обаждане от бившия си годеник Егор Тарабасов, който я заплаши с неприятности, ако тя разкаже за връзката им по телевизията, и американката решава да се прибере в хотела. 

Според екипа на предаването, възможно е Лоън да е измислила заплахата, но не може да се провери. В резултат на това, програмата на предаването е била нарушена, но част от хонорара за участие в него, Линдзи вече е била получила от Първи канал. В допълнение, каналът плаща самолетните билети и стаята в луксозния хотел.

Съдейки по снимките в социалните мрежи, Линдзи Лоън е успяла да посети Москва и модния клуб "Апартамент". 

Водещият Андрей Малаков, противно на печатните медии, твърди, че е направил интервю с Линдзи Лоън. Въпреки, че не е в студиото, а в хотелската стая в 04:55 ч. през нощта.