Годеникът на Линдзи Лоън се опитал да я удуши

Връзката на Холивудската актриса Линдзи Лоън и бизнесменът от руски произход Егор се разпадна след шумен скандал

След като вчера актрисата обвини своя годеник в изневяра, Линдзи хвърли бомбата, че той се е опитал да я убие.

Линдзи успя да събуди цялата улица в Лондон, след като се разпищяла от балкона , че годеникът й се опитал да я убие. Актрисата била заедно с половинката си у дома, където си спретнали махленски скандал в пет сутринта.

Полицията пристигнала след подаден сигнал изключително бързо и разбила входната врата, която вече имала признаци на увреждане, след призивите за помощ, които чули съседите. Във видеото, което показа в-к „Сън“, вероятно записано от съсед, Линдзи крещи своето име и адрес, а след това вика: „Помощ! Помощ! Той се опита да ме удуши! Той почти ме уби! Моля ви, моля помогнете! Нека всички да знаят!" крещяла разплаканата Лоън. 

Свидетели разказват пред репортери скандалната сцена, на балкона имало човек, който те идентифицират като годеникът на актрисата.

Появата на Егор само допълнително раздразнила Линдзи. Мъжът се опитал да успокои ридаещата Лоън, но всичките му опити са неуспешни. 

"Нямаш право да го направиш, ти вдигна ръка срещу мен и се опита да ме удушиш повече от веднъж. Ти си шибан психо! Имаш нужда от лекар! Не те обичам. Край, напусни къщата ми! "- Продължава Лоън, обръщайки се към него.

Само 10 минути след началото на спора, полицията пристигнала в къщата за три милиона лири, в Найтсбридж, Западен Лондон и разбила вратата. Странното е, че двойката вече си била заминала и не е извършен никакъв арест.

Линдзи Лоън и руският милиардер се запознаха преди 11 месеца на една забава, а след шест месеца заедно той й предложи брак. Егор е син на богат руски предприемач, който живее в Лондон и продава недвижими имоти.

След инцидента, бащата на актрисата Майкъл Лоън увери, че се е свързал с дъщеря си, а тя е съвсем добре.

„Каза ми, че Егор й е изневерявал. Не мисля, че се заблуждава, или лъже. Никога преди не е отправяла обвинения за такова нещо. Не вярвам също, че той ще посмее да се свърже с мен. Линдзи ми каза, че е добре, но че Егор не е с нея след всичко, което се е случило помежду им“, каза той за „Ю Ес магазин“.

По-рано, Линдзи Лоън обвини своя годеник Егор Тарабасов в изневяра. Тя не скри гнева си към младия руски милионер Игор Тарабасов, публикувайки раздразнени реплики по негов адрес в профилите си в социалните мрежи Twitter и Instagram. Тя добави и снимка на двамата, на която е надраскала лицето му.