Георги Дерменджиев:Загубихме две точки, но Лудогорец ще стане шампион

Отборът си има характер

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев попадна на мушката на фенове на Локомотив Пловдив, които го атакуваха словесно след равенството 2:2 с пловдивчани в 5-я кръг на Първа лига.

Дерменджиев сподели, че смята двубоя за добър за неговите футболисти, които вече мислят за предстоящите мачове в груповата фаза на Шампионската лига.

„Мисля, че ги загубихме точките, макар че мачът тръгна не добре за нас. Очаквах, че ще бъде така. Емоцията беше много голяма покрай влизането в Шампионската лига. За мен футболистите изиграха един много добър мач. Това не е лъкатушене. Мисля, че беше добър мачът. Контролихме играта“, заяви Георги Дерменджиев.

Попитан за играта през второто полувреме, треньорът на Лудогорец сподели „Видяхте, че отборът си има характер и не им дадохме много да играят с топката. Имахме ситуации, вкарахме голове, но във футбола е така.

Ще станем шампиони, разбирате ли. Корекциите, които се правят на полувремето дават резултат. През първото полувреме направихме някои грешки и дадохме възможност на Локомотив да играят с топката. Ние направихме един добър мач. При нас всички са титуляри, важното е в кой мач кой футболист ще трябва.“

„Ние имаме страшно много национали, така че отборът е в много добра форма и една такава пауза малко разконцентрира футболистите. Предполагам, че в най-скоро време ще бъде задоволен интересът на всички фенове, които искат да наблюдават Лудогорец“, завърши Георги Дерменджиев.