Калина Паскалева заплаши Анита Мейзер със съд

Двете дами кръстосаха шпаги в „Черешката на тортата“

Анита Мейзер се забърка в пореден скандал без да иска. Бизнес дамата е участник в тазседмичната „Черешка на тортата“ и с непринуденото си присъствие успя да раздразни някои от останалите участници.

Живеещата в Лас Вегас българка си призна, че не познава никой от участниците и се опита да ги опознае. Тя сподели, че е разпитвала за Калина Паскалева, но описанието на нейната същност едва ли ще й хареса.

Паскалева, която разказа живота си в книга със заглавието "Дневникът на една курва", твърдо реши да разбере какво се говори за нея и каква е „славата“ й, и започна настоятелно да разпитва госпожа Мейзер за това кой и какво са й разказали за нея.

Първоначално Анита отказва да каже, но след многократните въпроси на Калина тя обясни, че са й казали, че е предлагала сексуални услуги срещу заплащане. „Извинявай, не те познавам, но ми казаха, че си долна проститутка“.

Въпреки, че твърдеше, че е чувала всичко за себе си и няма да се засегне, Паскалева направо изригна, тя дори заплаши американката със съд.

И този сезон шоуто не остава безразлична към любителите на пикантерии и жълтории, поднасяйки от ефира си добре оплетени интриги, замаскирани като кулинарно риалити. Всяка седмица пет популярни личности си дават среща в „Черешката на тортата“ уж за да покажат уменията си в кухнята, но всъщност сценаристите събират край масата все образи, които под една или друга форма не се обичат и се очаква да създадат скандал.

На трапезата тази седмица са Анита Мейзер, Калина Паскалева, Моника Валерива, Явор Бахаров и Ваня Джаферович. Комбинацията е повече от взривоопасна, тъй като петорката е оплетена в сочни скандали, разиграли се неотдавна.
„Ох, дъщеря ми и мъжът ми са ми забранили да пия в ефир, защото после ще направя някоя издънка“, сподели Анита Мейзер и изпи чаша бяло вино на екс подстрекавана от Моника Валериева. Ефектът от алкохола не закъсня.
Опиянена от виното, Мейзер обвини Моника Валериева, че я е подстрекавала да пие, а след това започна да говори с Калина. Мислейки, че камерите не снимат скандалната варненка сподели на Калина това, което всички говорят зад гърба й – че е правила секс за пари.
Обстрелът над плеймейтката обаче не свърши дотук, след като Явор Бахаров се включи и зае страната на Анита. Не е тайна, че актьорът и Паскалева имат отколешна вражда, започнала, когато той я хвана как го снима тайно за предаването „Папараци“. След като я видя на местопрестъплението, Явор се развика по адрес на Паскалева: „Мръсна курво, ти ли ще ме снимаш, бе?“.
Вместо да си изкара една приятна вечер, на Калина й се наложи да доказва, че има не само силикон, но и интелект. Брюнетката изпадна в ситуацията да се обяснява какъв професионален стаж има, колко книги е написала, но въпреки безбройните изреждания на качествата си останалите не спряха да я иронизират и подценяват.