Откриха „грозният гол мъж“ от „Приятели“ (снимка)

Персонажът се споменава десетки пъти в шоуто, но никой не е виждал лицето му

В продължение на година журналистът Тод Ван Лулинг от „Хъфингтън пост“ търси актьорът, който играе ролята нашумял като "грозен гол мъж" в телевизионния сериал "Приятели". 

Тод искал да провери наистина ли е толкова грозен „голият грозен мъж“, оказва се, че той е напълно нормален и мил човек, който не искал да се шуми около участието му в сериала.

Героите на популярния сериал, споменават многократно "грозният гол мъж", който живее срещу апартамента на Моника. Но той се появява само два пъти в шоуто лично, а лицето му не е показвано на публиката. Името на актьора, който го играе в "Приятели" не се споменава.

В платформите IMDb и Wikipedia, както и справочниците за сериала "Приятели" като изпълнител на "грозният гол човек" за известно време е бил отбелязан Майк Хагърти. Журналистът се свързва с него, но актьорът го уверил, че не той е играл загадъчния персонаж.

Ван Лулинг също говори с кастинг режисьорът Лесли Лит, която е работила по двата епизода, в които се появява този герой. Тя проучила старите документи, но не успяла да намери името на актьора. Тогава журналистът се свързал с агенцията General Casting, но и това търсене се увенчало с неуспех.

В продължение на година в The Huffington Post са интервюирани хора свързани с "Приятели", един от създателите на шоуто Дейвид Крейн призна, че няма представа кой играе "грозният гол човек."

Репортерът на изданието не открил отговор и в коментарите в сайтовете Reddit, Yahoo Answers, Angelfire и YouTube.

Накрая, Лулинг говорил с Тод Стивънс, който е работил като линеен продуцент на "Приятели". Стивънс разказал как са избрали актьорът за ролята, но не може да си спомни името.

След една година търсене журналистът получил друг отговор от General Casting. Агенцията е открила актьорът изиграл "грозният гол мъж" и трябва да изясни съгласен ли е да говори с Ван Лулинг. Оказа се, че името на изпълнителя е Джон Хоугън. 

"Има само един "грозен гол мъж", и това съм аз", казва Хоугън.

Джон Хоугън