Христо Бонев: Преди мача заложих 1000 лева за Локо (Пд)

Президентът Крушарски каза,че ще ми ги върне, ако не спечелим срещу Левски

Интересно признание направи почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев. Легендата на българския футбол разкри, че е заложил 1000 лв. на победата на "железничарите" срещу Левски на "Герена".

През първото полувреме не се виждаше как такъв залог ще излезе, тъй като "сините" водеха с 2:0. Но след почивката гостите от Пловдив осъществиха пълен обрат и така сметките на Зума излязоха прави. Той разкри, че се е решил на това заради собственика Христо Крушарски, който преди мача беше категоричен, че двубоят "е чиста двойка".

"Преди мача заложих 1000 лв. на победа на Локомотив и господин Крушарски ми каза, че ще ми ги върне, ако не го сторим. В това лошо време да се върнеш в мача и да победиш Левски насред "Герена" с 3:2, заслужава само уважение."

"Затова дано зарадваме с участие в Европа г-н Крушарски. Така, както вървят нещата, може и да се класираме за евротурнирите. А и преди мача Илиан Илиев каза на момчетата, че ако искаме да играем там, трябва да победим сега", сподели доволният Бонев след мача.