Христо Бонев: Армения може да ни върне на земята

Архив Пловдив

10-09-2012, 15:32

Снимка:

Sportline.bg

Автор:

Веселин Коларов, Sportline.bg

Всичко от Автора

Трябваше да бием Италия, каза Зума

Един от легендарните селекционери на националния отбор Христо Бонев-Зума заяви специално за Sportline.bg, че България трябва много да внимава в световната квалификация срещу Армения. Мачът е утре от 21,00 часа на националния стадион "Васил Левски".

 Той каза още, че не е доволен от резултата на двубоя с Италия, тъй като е трябвало да победим европейския вицешампион, предивд играта, която "лъвовете" показаха.

"Българите имаме навика, след като направим нещо хубаво, да го развалим. Особено след такива срещи, каквато бе срещу Италия.  За това Любослав Пенев трябва да си свърши много добре работата за двубоя. Армения е коварен отбор, който може да ни изненада. Но победата е задължителна. За това искам да отправя апел към националите да внимават и да не се отпускат ", заяви Зума пред "Sportline.bg".

"Вижда се, че Любо Пенев върши страхотна работа. Под негово ръководство отборът играе все по-добре. Всички бяха доволни от резултата срещу Италия. Но не и аз. Смятам, че трябваше да победим, защото всички се представиха отлично. Не искам да коментирам къде са слабите и силните страни на националния отбор. Това е работа на треньора", каза още Христо Бонев.

На въпроса дали имаме шансове да се класираме на световното първенство в Бразилия през 2014 година, Зума отговори: "Още е твърде рано да говорим за това. Има много мачове до края. Не трябва да забравяме, че и групата ни е много тежка. Там все пак са още отборите на Дания и Чехия".