Седем грешки при съблазняването на мъж

Може и да си мислите, че възраждането на пламъка в леглото е лесна работа, но внимавайте да не станете за смях

Женени сте отдавна и страстта започва да угасва? Има много начини да си върнете интереса на мъжа си, също и толкова грешки, които могат да бъдат допуснати по пътя към освежаването на интимния ви живот.

Стриптийз

Във филма тя изглежда добре и гореща. Всъщност, стриптийза не е лесна работа, най-важното е да не се омотаете в дрехите, да спазвате ритъма на музиката и да внимавате за предметите около себе си. Естествено гледайте къде захвърляте съблечените одежди, съгласете се, че захвърлени в лицето дънки не са най-приятния и съблазнителен момент за мъжа ви.

Пиянски секс

Прекарали сте страхотен Гергьовден с агнешко, червено вино, ракия и незнайно какво още ... Точно тогава решавате, че това е идеалния момент да взривите жаравата в семейното ложе. Лентяй. Вие сте готови на всякакви лудории, а той предпочита тихо да похърква в леглото. Налага се да изберете - секс или алкохол.

Леопардово

В магазина за бельо можете да намерите какво ли не, но стегнатото леопардово боди с дантела е малко вероятно да доведе до възбудената атака на съпруга ви. Особено, ако досега не сте използвали такова бельо. Вместо да се възпламени, най-вероятно той ще се гърчи от смях, докато се опитва да ви освободи от този леопардов сексапил.

Дива котка

Това е толкова примамливо и страстно - да се правите на дива котка, изведнъж да се нахвърлите върху мъжа си в пристъп на животинска страст и да почешете гърба му. Не се учудвайте, че той не е очаквал атаката и пада от леглото. Мислите си, в любимия ми филм всичко изглеждаше толкова естествено, импровизирано, без преструвки, че не боли.

Неочакван Майкъл Джексън

След като сте прочели достатъчно умни съвети за това как да разпалите страстта, цял ден избирате романтична музика. Единственият проблем е, че с него имате диаметрално противоположни вкусове. И когато от колоните загърми Майкъл Джексън, романтичното настроение може да се изпари мигновено. Едва ли ще получите медал.

Да си поиграем?

Решили сте и отивате в еротичен магазин. Сега си имате забележителна черна играчка размер  XXL, камшик и нещо друго в садо-мазо стил, като продавачът казва многозначително: "Мъжа ви ще го хареса." Скъпи, къде си?

Тройка

Всеки мъж тайно си мечтае за това. Но той си представя себе си с вас и фаталната блондинка от счетоводството, а не авто механика Кольо, който бихте искали да поканите вие.