Бернар Ламбурд: С тази игра ПСЖ може да отпадне и от Волфсбург

Спорт

10-03-2016, 14:51

Снимка:

интернет

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ибрахимович с Швеция ще бори трудни съперници на европейското

ПСЖ пести сили за Челси

Ибрахимович подаде за гол и вкара, но не тичаше

Бившият футболист на Челси, роденият в Гваделупа Бернар Ламбурд игра за "сините" от Лондон от 1997 до 2001 година. Той коментира пред "Франс Футбол" играта на ПСЖ при победата с 2:1 в осминафинала реванш от Шампионската лига над бившия му клуб от "Стамфорд Бридж".

"Стана страхотен мач. Но възловия момент бе когато Диего Коща се контузи по средата на второто полувреме. Тогава ПСЖ се възползува и взе крайната победа", заяви Ламбурд.


"С тази игра, която показа срещу Челси, отборът на ПСЖ може да отпадне и от Волфсбург. Не може на осминафинал-реванш в Шампионската лига да се играе толкова спокойно и надменно. Това не е мач срещу Реймс от френското първенство. Как може да си подават топката повече от три секунди? През първата част играчите на Челси правеха страхотна преса и им взимаха топката. А Рабио в три от пет случая подаде лошо на Тиаго Мота и така стана и първият гол за Челси", припомня Ламбурд.

" Ако ПСЖ се падне с Барселона и показва такава игра ще отнесе минимум три гола. След като отборът се е запътил към финал с подобно представяне, като срещу Челси,няма как да се стигне дотам", предупреждава Ламбурд.


"Ибрахимович беше по-различен в този мач. Не може да му се отрече. Подаде за първия гол и вкара втория. Но този втория стана след страхотна грешка на Челси и Ибрахимович трябваше само да им каже мерси и довиждане на англичаните. Всъщност, дали се затича прпез останалото време от срещата? Не, не го направи. Също така не търсеше топката от съиграчите си. Той продължава да си е все същия. Разбира се като му падне топката в изгодна позиция вкарва", допълни Ламбурд