Маркъс Ръшфор е градски с Тайсън Фюри

Първият му треньор го смята за по-бърз от Дани Уелбек

Маркъс Ръшфор е новата звезда на Манчестър Юнайтед. За една седмица се разписа четири пъти в два важни за "червените дяволи" мачове.

В осминафинала реванш срещу Мидтиланд спечелен с 5:1 Маркъс вкара два гола. В неделя, в срещата на честта, и битката за Топ 4 срещу Арсенал, завършила 3:2 за домакините, Ръшфор се отчете също два пъти.

Малкото хора, които го знаеха отблизо до този момент твърдяха,че Ръшфор е затворен в себе си и не се усмихва дори когато отбележи гол. Но при второто си попадение срещу Арсенал цял свят видя широката му усмивка.

Момчето, което показа гениални сопсобности най-после избухна.
Много хора се питат какъв ще е пътят на момчето, което би рекорда на Джордж Бест от 1964 година за отбелязан гол за Юнайтед от най-млад играч.

Дали ще поеме към висините на сегашния помощник-треньор на "червените дяволи" Райън Гигс. Или ще припомни нерадостната съдба на Македа,който тръгна отлично и спря дотам.

Предполага се,че Ръшфор ще поеме по широкият друм начертан от Гигс, който също игра само за Юнайтед. Ръшфор е твърде млад,но поне досега е играл само за формациите на Манчестър Юнайтед. Когато е малък е искан от съседите от Сити,но в крайна сметка го намират за дребосък.

Същият този дребосък в родно място в Уайтъншоу,в стаята си от малък има постери на играчи на Манчестър Юнайтед.Негов градски е боксьорът и настоящ световен шампион Тайсън Фюри. Ето един  подходящ съсед и спортист, по който Маркъс може да се равнява за бъдещи световни успехи,които да постигне с Манчестър Юнайтед и Англия.

За блестящата си игра срещу Ареснал вестник "Сън" му даде оценка 9 от 10. Първият му треньор смята,Че Маркъс е по-бърз от Дани Уелбек и има манталитет на Бекъм и Кантона. И рамене на Юсеин Болт.
Тепърва ще се види докъде ще стигне гениалността на Маръкс Ръшфор.