Георги Дерменджиев: Да, дерби е мачът с Левски

Има напрежение, но всъщност е един обикновен мач

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев не счита, че неговият отбор е изявен фаворит за титлата в България. Според специалиста Левски е много силен тим, който с новите попълнения е способен да бори за първото място. Относно предстоящата среща между двата тима в неделя, Дерменджиев заяви, че "орлите" и "сините" трудно биха могли да се изненадат с нещо.

"По принцип с Левски можем трудно да се изненадаме. Но да, винаги има и такава вероятност. Ще видим какво ще се случи", започна Дерменджиев.

"Мисля, че проведохме една добра подготовка през зимната пауза и смятам, че отборът е готов. Мачът с Левски не е кой знае колко по-различен от останалите. Да, дерби е, има напрежение, но само това. Просто обикновен мач.".

"Левски се подсили с няколко много силни футболисти и със сигурност ще гонят първото място през пролетта. Това е много хубаво, защото трябва да има конкуренция. Освен "сините" и други отбори взеха класни играчи и очаквам много интересни двубои през есента. Няма отбор, който да е изявен фаворит в първенството.", завърши Дерменджиев.

Лудогорец приема Левски в неделя от 15:30 часа на "Лудогорец Арена". В класирането "орлите" са на първо място с 36 точки, следвани от "сините" с 31.