Треньорът Андрей Жеков с първа победа за Левски Боол

Спорт

18-01-2016, 14:43

Снимка:

интернет

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Андрей Жеков ще бъде играещ треньор на Левски

Андрей Жеков ще играе в Левски

Доволен от раздаването на играчите

Левски Боол (София), който направи звездна селекция през зимния трансферен прозорец започна по най-добрия начин 2016 година, след като в последния мач от 11-ия кръг на Суперлига „Сами-М“ победи „Добруджа 07“ (Добрич)  с 3:1 (17:25, 25:16, 25:22, 25:20) и така записа първи успех през настоящия сезон.

За Андрей Жеков пък срещата бе още по-специална, тъй като бе първа за него в ролята на старши треньор.

„От самото начало на мача, момчетата започнаха с настроение. Бях сигурен, че тежкият първи гейм ще се отрази добре, защото имаше напрежение и после нещата се успокоиха. А само така можехме да направим нещата, които бяхме говорили преди мача“, заяви опитният разпределител.

„Аз съм най-доволен от това, че те се раздадоха и им се получи почти всичко. Нещо ново е за мен да съм от треньорската страна. Опитвам се да им бъда полезен.  Прекрасно е, че записахме първа победа и имаме две седмици пауза, за да се усъвършенстваме и подготвим за следващия мач с „Миньор“. Няма защо да бързаме, защото сега започнахме. Надявам се, че все още мога да поиграя, но докато съм треньор - се опитвам да работя с момчетата с това, което знам най-вече като играч и опитът, който съм придобил от специалистите, с които съм работил“, добави още Андрей Жеков.

С успеха „сините“ остават на последното място, но вече имат равен актив от по 3 точки с 9-ия „Миньор“ (Перник).