Андрей Жеков ще играе в Левски

Национал от Пуерто Рико ще подсили "сините"

Разпределителят Андрей Жеков ще доиграе сезона в Левски. Новият президент Владимир Николов е склонил състезателя да остане при "сините". Жеков е юноша на Славия, където треньор му бе Матю Калчев. След това премина в Левски, където игра до 2006 година. После започна с трансферите в чужбина - Урал, Патра, Олимпиакос, Галатасарй, Копра Волей и за последно Томис (Констанца)

След разпределителя на националния отбор Андрей Жеков Левски ще се подсили и с посрещач с международен опит. При „сините“ ще играе пуерториканският национал Стивън Моралес.

25-годишният посрещач ще се присъедини към българския отбор след края на олимпийските квалификации, които ще се проведат в Торонто (Канада) от 8 до 10 януари. Там Пуерто Рико е в една група с Куба, Канада и Мексико.

През миналата година Стивън Моралес не игра много, тъй като претърпя операция на десния глезен. Той получи контузията по време на мач с Куба от четвъртфиналите на Панамериканските игри. Той вече е възстановен и получи повиквателна да играе за Пуерто Рико на олимпийската квалификация.