Хенри Рохас от Литекс може да се завърне в Колумбия

Спорт

12-12-2015, 13:46

Снимка:

интернет

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Берое и Литекс сътвориха зрелищен спектакъл

Люпко Петрович пак в Ловеч

Спряган е за Милионариос

Изненадващ изходящ трансфер може да осъществи Литекс през януари. Според водещото колумбийско издание "Ел Тиемпо", атакуващият полузащитник на ловчанлии Хенри Рохас може да се завърне в родината си и да подпише с най-титулувания клуб там Милионариос.

Според изданието, шефовете на клуба вече са започнали сериозна офанзива по привличането на нови играчи от 1 януари. Те дори имали и предварителен подпис с трима от тях, но имената им не се разкриват. Медията само разкрива с кои петима футболисти се водят преговори за привличането им от Нова година.

Освен Хенри Рохас, в списъка са още Карлос Енао (Патриотас) , Рафаел Караскал (Алианса Петролера), Джонатан Естрада (Депортес Толима) и Хуан Давид Кабесас от Депортиво Кали. От тази петица се очаква да са и тримата, които ще подсилят най-обичания клуб в Колумбия.

Милионариос отпадна на полуфиналите на местния шампионат през изминалия сезон и сега има амбициите да се представи много по-добре. Тимът е 14-кратен шампион на Колумбия, колкото е и Атлетико Насионал. Интересното е, че Хенри Рохас е юноша точно на Атлетико, но има богата кариера в доста клубове от родината си.