ЦСКА завърши сезона с голова разлика 65:1

Играч на Миньор остава на терена след втори жълт картон

В последният есенен кръг ЦСКА победи в Перник отбора на Миньор с класическото 3:0 след голове на Николай Цветков, Преслав Йорданов и Момчил Цветанов. По този начин "армейците" имат пълен актив от 16 победи и 48 точки. А головата разлика е 65:1. Или малко над 4 гола на мач.

По време на мача се получи абсурдна ситуация.Реферът на срещата показа два жълти картона на Симеон Ганчев. Единият през първото полувреме, а вторият при резултат 2:0 за ЦСКА по средата на второто, и след като домакините вече бяха с човек по-малко заради изгонването на Софрониев. И така Ганчев сам тръгна да напуска терена, но не получи логичен червен картон. След което бе върнат в игрището.

До края на есенния сезон на ЦСКА остана да играе още един мач. Това е четвъртфинала за Купата на България със Созопол. Срещата ще се състои на 10 декември от 17 часа на "Армията".

За пореден път Николай Цветков отбеляза попадение за "армейците",както и Преслав Йорданов. А след като се излекува от контузия Момчил Цветанов е в отлична форма. В двубоя срещу Миньор първо се отличи със страхотна асистенция за първото попадение на "армейците". Момчил премина през двама бранители по лявото крило и буквално сервира топката на Николай Цветков за първото попадение. През второто полувреме след остър пробив в негов стил, този път по дясното крило, намери далечния ъгъл на вратата на перничани за 3:0.