ЦСКА спази нормата от 2:0 в Пазарджик за първенство

Момчил Цветанов направи отличен мач с две голови асистенции

ЦСКА спази нормата да бие с по 2:0 в мачове за първенство на "В" група на стадиона в Пазарджик. Със същият резултат преди това бе победен Чико(Бяга), а сега Балкан(Варвара). Разбира се има и едно 11:0 на този стадион срещу Сарая за Купата на България.

Головата разлика на "армейците" след 14 изиграни кръга и пълен актив от 42 точки е 58:1. Когато ЦСКА бие не с 5,6 или 8 гола,а "само" с два, в очите на някои мачът изглежда,че е протекъл трудно. А не бе така. През първото полувреме ЦСКА удари три греди. И когато един съперник на "армейците" направи героично 0:0 на полувремето се смята едва ли не за победа на другия тим.

Симпатягите от Балкан(Варвара), които играха с раирани водоравни зелено-бели фланелки като Селтик се опитаха да се държат юначно и доколкото им позволяват силите. Хазуров влезе като резерва през второто полувреме и още в 52-ата минута откри резултата. В 87-ата минута Аясс също се разписа. И двете попадения станаха след асистенции на отлично игралия в тази среща Момчил Цветанов.


Не само заради отбелязания гол, но Аясс прави голям прогрес и се утвърди като един от титулярите в отбора на Христо Янев. Наставникът на ЦСКА,както винаги бе подбрал точния състав за съответния съперник. Пусна навреме втори  нападател в лицето на Хазуров,който побърза да донесе нужната преднина на "армейците". В игра влезе и лекувалия контузия Александър Александров.

"Армейската" публика бе отново на ниво и след поредната победа бе изпълнен познатия ритуал когато футболистите в червено отиват при агитката и запяват заедно "Още от дете..."