ЦСКА продължава с голов парад и срещу бивши участници в "А" група

Порцията от 3:0 стана 8:0

"Армейците" продължават с голов парад и срещу бивши участници в "А" група. Някои хора смятаха,че през есента ще дойдат по-трудни мачове на ЦСКА във "В" група. Причината била, че бившите членове на "А" група щели да дадат отпор на момчетата на Христо Янев. В предишния осми кръг, на тежък и наводнен терен в Самоков, ЦСКА спечели с класическото 3:0 срещу Рилски спортист.


А в отминалия девети кръг друг някогашен участник в елита Беласица отнесе осем чисти гола на "Армията". Да,през първото полувреме резултата дърго бе 1:0 за ЦСКА, за да завърши 2:0. Наистина донякъде петричани се държаха. Но и те не издържаха на напора на "армейците" през втората част. Получиха още шест гола. За двубоя с Беласица Преслав Йорданов се отчете с хеттрик. Николай Цветков вкара първите си два гола за първенство. Като първото му попадение бе след много елегантен далечен шут. Боби Галчев откри и закри головата фиеста. Петричани си вкараха и един автогол.



Головата разлика след девет изиграни мача е умопомрачителна. А именно 43:0. С по девет попадения са двамата тарани на ЦСКА Преслав Йорданов и Костадин Хазуров.  Така е след като головите порции раздавани от "армейците" варират от 3:0 до 8:0.

В следващия кръг ЦСКА гостува в Сандански на поредния някогашен тим от "А" група Вихрен. В началото на сезона в контролен мач игран в София "армейците" победиха Вихрен с 5:1.