Ферарио Спасов: ЦСКА няма да има проблеми със Созопол

"А" група е по-важна за Монтана от купата

Старши-треньорът на Монтана Ферарио Спасов коментира пред Bulgariautre.bg жребият, който отреди на неговия тим да гостува на Локомотив (ГО). Също така, Феро даде своето мнение и за останалите двойки от четвъртфиналите.


- Г-н Спасов,  Монтана има ли шанс за полуфинал за Купата на България?
- Когато се играе само един мач предимството е на страната на домакините. А и да не забравяме,че Локо(ГО) отстрани Лудогорец на свой терен.

- Означава ли, че не виждате шансове за вашия тим срещу горнооряховци?
- Монтана показа,че има турнирни качества. Но за мен е по-важна "А" група от Купата. След последователните загуби в шампионата отборът ни трябва да се вдигне и да не стоим в задните позиции в "А" група.

- Как преценявате другите двойки от четвъртфиналите?
- ЦСКА няма да има проблем със Созопол  и ще се класира на полуфинал. Литекс има предимство срещу Левски защото двубоят е в една среща и ще се играе в Ловеч. Вярно е,че и ловчанлии, и "сините" мислят също за челните места в класирането, но четвъртфиналът между двата отбора ще е много оспорван. И пак подчертавам,че домакинството на Литекс е с предимство. Берое също има повече шансове срещу настоящия носител на Купата Черно море защото двубоят е в Стара Загора.