Енергичната Бритни скъса костюм по време на шоу (видео)

Понякога сценичните тоалети просто не издържат на напрежението

Какво ли не се случва на поп звездите по време на представления, но за рок иконите това не е мечта! След като в началото на годината интернет потребителите от цял свят обсъждаха епичното падане на Мадона от сцената, сега в интернет хит се превърна видео от концерт на Бритни Спиърс, по време на който сценичният костюм на певицата направо "избухна".

„Нещастието“ се случило с 33-годишната звезда по време на представление в Лас Вегас докато пее своя хит озаглавен "3". Твърде тясната дрешка на поп принцеса се оказа "неподготвена" за невероятно активните и енергични движения по време на изпълнението и ципът на гърба й буквално цъфна.

Танцьорите около Бритни, веднага разбраха сигнала за помощ и се опитаха да вдигнат коварната мълния разцепила прилепналата одежда. Въпреки това, момчетата така и не успяха да се справят с „дисфункцията“ на костюма.

Въпреки неудобната ситуация, като истински професионалист Спиърс не спря изпълнението си сякаш нищо не се е случило и продължи да пее и танцува, показвайки на публиката, че тя е истинска шоу гърла.

Миналата година пак по време на шоу в Лас Вегас Бритни Спиърс изкълчи глезен.