Бритни иска да учи децата на Бранджелина на танци

Спиърс се радвала на щастливото семейство и иска да стане детегледачка при тях

Певицата Бритни Спиърс направи интересно изявление. В интервю за Пийпъл 33-годишната звезда заяви, че иска доброволно да работи като детегледачка в семейството на Анджелина Джоли и Брад Пит.

Бритни каза, че с голямо удоволствие ще ги учи на танци. Спиърс заяви, че много се радва на щастливото семейство. Певицата се познава с Брад Пит.

Бритни Спиърс смята, че ще бъде много забавна работа да гледа децата на Брад Пит и Анджелина Джоли. Певицата има и таен мотив за това – да види отново своя любимец – актьора от „Боен клуб“.

„Срещала съм веднъж Брад Пит, но ми се иска да го видя отново и да стана бавачка на децата му. Това ми звучи забавно!“, сподели Бритни Спиърс.

Повод за тези размисли се явяват размишленията на звездата относно това, с какви професии би се захванала, ако не покоряваше Лас Вегас със своето пребиваване там.

„Вероятно щях да бъда учителка или нещо, свързано с танци и преподаване на уроци в танцувална школа с цял куп деца“, предполага певицата.

Бритни наскоро призна, че е загубила ума си в момента, в който видяла Брад Пит за първи път. Това се случило преди десет години по време на наградите Teen Choice (Изборът на тийнейджърите).

„Най-поразена от известен човек съм била с Брад Пит. Видях го преди около 10 години по време на наградите „Изборът на тийнейджърите“. Той имаше много дълга коса. Напълно умрях. Затичах се! Бях обута с високи токчета и като идиот се втурнах към него и му казах: „О, Боже, аз съм най-големият ти фен!“. За секунда си загубих ума. Това беше един от най-напрегнатите ми моменти. Но той просто е толкова секси“, спомня си изпълнителката на „Piece of me“.