ЦСКА премина на парад и през Самоков с обичайната голова порция от 3:0

Вратарят на домакините Красимир Гьорев спаси Рилски спортист от по-голяма загуба

Вече минаха осем кръга в Югозападната "В" група и равносметката за ЦСКА е осем победи и голова разлика 35:0.

И след смятания за тежък двубой в Самоков срещу Рилски спортист на силно разкалян терен "армейците" минаха на парад и спечелиха с класическата голова порция от 3:0.

Очевидно и в следващите мачове на ЦСКА в герои за своите отбори ще се превръщат вратарите. В Самоков голкипърът на "скиорите" Красимир Гьорев спаси своите от по-голяма загуба. Дори при първия гол на "червените" хвана ъгъла на Хазуров и първоначално спаси отсъдената дузпа, но след това добавката на Узунов го направи безпомощен.


В предишните кръгове, в мача с Ботев (Ихтиман) за първенство, "армейците" отново биха с 3:0 и тогава за "скромния" резултат заслуга имаше техния вратар Милетко Христов.


Треньорът на "армейците" Христо Янев отново направи ротации. Предвиди,че мачът в Самоков ще бъде по-тежък и даде почивка на игралите в сряда за победата срещу Нефтохимик за Купата на България с 3:0 Головодов и Чорбаджийски. Така той предостави необходимата игрова пауза на игралите в доста мачове юноши на "армейците" и  предпази двамата от грубите стълкновения на двубоя в Самоков.

А Чорбаджийски бе получил и разтежение от двубоя с бургазлии на "Армията".

Галчев отново се понрави с хубав и плътен шут,но напречната греда не позволи на капитана на "армейците" да вкара нов зрелищен гол. Самир Аясс за сете път показа, че има много добро позициониране пред гола и вкара много важно попадение в края на първото полувреме за 2:0, с което успокои на практика развоя на мача в полза на "армейците".