ЦСКА продължава към голови рекорди във "В" група

Боби Галчев със страхотен гол срещу Велбъжд

ЦСКА продължава да върви убедително към голови рекорди във "В" група. "Армейците" победиха с 6:0 Велбъжд и вече имат голова разлика 22:0. Ясно е,че котата от 100 попадения ще бъде премината.

Сега е интересно да се тестват съперниците за Купата на България, които ще бъдат отбори от "Б" и от "А" група. В сряда от 20 часа "червените" ще излязат във финал на областните групи с Ботев (Ихтиман) на "Армията" и при очаквана победа ще чакат по-силен съперник. Поне на книга.


Черешката на тортата в поредната голова фиеста срещу Велбъжд бе попадението на капитана на отбора Боби Галчев. Всичко се разви по възможно най-класическия начин. Най-напред гостите атакуваха и след топовен изстрел на Денис Шаранков топката  се отби от левият страничен стълб на Стоян Колев. Последва мълниеносна контра. Галчев пое топката зад центъра и  малко след дъгата подаде на Преслав Йорданов. От своя страна централният нападател намери без забавяне много точно Галчев, който копна топката изключително майсторски, и кълбото с ефирна лекота влезе в мрежата откъм изпадналия във възторг Сектор Г. Стадион "Българска армия" бе на крака,а публиката запя песен за Боби Галчев.

Хеттрик в тази среща отбеляза Преслав Йорданов. Боби Галчев вкара едно, но невероятно попадение и по още едно отбелязаха Павел Головодов и Владислав Узунов.