Павел Головодов отново със страхотен гол за ЦСКА

ЦСКА очаква жребии за Купата с отбори от "А" и "Б" група след победата над Ботев (Ихтиман) с 5:0

ЦСКА очаква с интерес жребия за 1/16 финалите за Купата на българия. На тази фаза ще има вече съперници и от "А" и "Б" група. "Армейците" ще научат своя съперник утре 11 септември в 11 часа.


В мача с Ботев (Ихтиман) завършил 5:0 се видя,че "армейците" ще минат на парад през "В" група. Явно отбор, който вкара гол на "червените" може да го смята за исторически момент. Разликата в класите е очевадна.


За разлика от отборите от "А" група, които отпаднаха бързо от евротурнирите, ЦСКА в продължение на един месец играе мачове в цикъл сряда и събота. Да,с отбори от третият ешелон. Но младия състав през цялото това време се обиграва по най-професионален начин с мачове през седмицата, които носят полза за спортната форма на отбора и за физическата издръжливост.


След всеки изминал мач ЦСКА успява да изиграе пълни 90 минути на високи скорости. И апетитът за голове не стихва дори след класическото 3:0.


В мача с Ботев (Ихтиман) третият гол вкара все по-добре играещия млад талант Павел Головодов. След корнер топката попадна в него и от движение младокът заби кълбото в левия ъгъл на вратаря на Ботев (Ихтиман). Наистина фантастичен гол! А публиката спонтанно започна да скандира името му.


Пореден играч на ЦСКА не се отърва от контузия. При 1:0 за "армейците" в наказателното поле на ботевци, влезлият като смяна Владислав Узунов бе брутално ударен в главата още във въздуха, но очевадна дузпа в полза на "армейците" не последва.
Дори бе отсъден фаул за гостите.

Независимо от това ЦСКА продължи да мачка и доведе резултата до обичайното вече 5:0.