Стойчо Стоев към играчите на Левски: Мислете бързо !

На облекчен режим се подготвят Радослав Цонев и Мики Орачев

Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев се развика на футболистите си по време на днешното занимание, което се проведе на един от помощните терени. Специалистът се изнерви при едно от упражненията и нахока част от футболистите. Основната претенция на Стоев бе, че желае играчите му да мислят по-бързо на терена.

В сутрешната тренировка участие взеха 14 полеви футболисти плюс вратарите Любенов и Йоргачевич. Наравно с колегите си тренира националът Веселин Минев, който пропусна вчерашното занимание, но очевидно ще е на линия за най-старото столично дерби със Славия. „Сините“ гостуват на „белите“ в неделя от 16.15 часа.



На „Герена“ очакват да се завърне Джереми Де Ноойер, който има квалификация с националния тим на Кюрасао. На облекчен режим се подготвяха младежките национали Радослав Цонев и Мики Орачев. Отделно от основната група тренира и юношата Георги Янев. На „Герена“ са сериозно притеснени от състоянието на Борислав Цонев, който снощи се контузи в квалификацията срещу Люксембург. Младокът трябва да премине медицински прегледи, за да стане ясно, каква му е травмата на коляното.
Левски