Том Круз не поглеждал дъщеря си, не била негово дете

Девет годишната Сури не е виждала баща си повече от година

Нови тайни напират да изкочат около Том Круз. Според упоритата клюка холивудската знаменитост не е биологичен родител на малката Сури. 9-годишната му дъщеря е плод на любовта му с актрисата Кейти Холмс. Има обаче доста неизвестни, щъкащи около връзката на двойката, която все пак се разпадна намекващи, че Том Круз не е биологичен баща на Сури.

Буди съмнение начина, по който Том и Кейти се събраха. Припомняме, че двамата изненадващо заживяха под един покрив през 2005 година.

Същата година, през октомври Кейти обяви официално, че чака дете от своя любим. През следващата година те вдигнаха сватба и си казаха заветното „да”. По време на брака им Кейти се оказа доста манипулирана и се появяваше до мъжа си като робот. Дори и раждането на детето си Том Круз превърна в сензация за сектата, към която принадлежи отдавна.

Въпреки това, само няколко години по.-късно семейството се разведе. Като причина за раздялата Кейти определи сциентоложката секта, по която бил пристрастен нейния съпруг. Кейти Холмс не искала и дъщеря им да бъде заразена с тези сектантски идеи, на които бил напълно подвластен известния й съпруг.

Но след като семейството се разпадна, друг упорит слух обикаля публичното пространство. Той гласи, че Том Круз не поглежда малката си дъщеричка и не я виждал повече от година. Това навява на мисълта, че девет годишната Сури не е негово дете. Твърди се, че момичето е от връзката на Кейти Холмс с предишния й приятел Крис Клайн.

Том Круз има още две деца от брака си с Никол Кидман. Изабела и Конър са осиновени и остават на грижата на бащата, след като двамата се разделят. Актьорът имаше връзка и с Пенелопе Крус. Интересното е, че с всички свои жени кино иконата се разделя заради сектата и след като навършат 33 години.