Гей афера! Джон Траволта бил луд по Том Круз

Двамата криели старателно връзката си преди 30 години

Холивуд е в шок! Сензационна новина по адрес на Том Круз и Джон Траволта гравитира отвъд океана. Според анонимен източник двамата актьори имали гей афера от преди 30 години. Той добавя, че Траволта буквално полудял по Круз, когато го срещнал на снимачната площадка на филма "Рискован бизнес".

За Джон отдавна се говори, че залита по собствения си пол, но е мистерия как Том Круз се е поддал на подобна авантюра. "И двамата бяха много млади, в най-бурните си и експериментаторски години", внася яснота близкият до актьорите. Джон и Том обаче направили всичко възможно да не се разчуе за станалото, защото тъкмо тогава кариерите им се развивали с голяма скорост.

Междувременно стана ясно, че Круз отново изпълнява сам каскадите в най-новата част от поредицата "Мисията невъзможна" - "Престъпна нация". Пред Итън Хънт и екипа му стои най-невъзможната досега задача - да изкоренят Синдиката, международна престъпна организация, която по нищо не отстъпва на Отряда на Агенцията за невъзможни мисии.

Правителството обаче е вдигнало мерника на Итън и хората му - създавали повече хаос, отколкото спирали престъпления. Така че Хънт ще трябва да се изправи срещу врагове отвътре и отвън - заплахата от Синдиката е прекалено голяма и той трябва да бъде спрян, докато бяга от собственото си правителство, което иска да го "приспи" като агент.

Новата дама е Ребека Фъргюсън, която блесна в "Херкулес" с Дуейн Скалата Джонсън и историческия сериал "Бялата кралица" като британската кралица Елизабет I. До Том Круз застават още Джереми Ренър, когото още в края на април ще гледаме в "Отмъстителите: Ерата на Ултрон", и Саймън Пег.

Алек Болдуин пък е влиятелен гадняр от Вашингтон, който пледира за "затварянето" Агенцията на Итън. И ако досега Том висеше от скали, тичаше по външната страна на "Бурж ал-Араб" и караше мотори с невъобразима скорост, сега той ще се качи в самолет в движение.