Майката на Кристен Стюърт благослови лесбо връзката й

Повече от година звездата от „Здрач” върти любов с личната си асистентка

Медиите отвъд океана са възбудени от признаването на Джулс Стюарт, майката на актрисата Кристен Стюарт, която благослови лесбийския роман на дъщеря си.

Родителя на звездата от „Здрач” и бивша годеница на Робърт Патисън уважава избора на дъщеря си, която живее с жена. Джул Стюарт не се обърка в отношенията на дъщеря си Кристен с личният й асистент Алисия Каргайл.

Освен това, майката подкрепя 25-годишната актриса, участвала не само в "Здрач", но в редица други успешни холивудски филми, включително наградения с Оскар филм "Все още Алис", "Снежанка и ловецът", "По пътя", "В страната на жените", както и много други.

„Тя е моя дъщеря и аз приемам избора й. Срещнах се с нейното момиче – много е мила. Защо да съм против?“  добавя Джулс в интервю за Daily Mail.

За любовната афера на актрисата и нейната асистентка се носят клюки от около една година. Официално потвърждение обаче, няма.

Оказва се, че Джусл направи „разкриването” на Кристен в пресата. Папараците много пъти са снимали влюбената двойка, намеквайки за лесбийката афера на бившата годеница на Робърт Патинсън, но тя многократно е заявявал, че са само близки приятели с помощничката си.