5 милиона за секс с порно звезда плати милиардер

Освен парите Рола Мисаки ще получи и силен тласък на кариерата си в развлекателната индустрия

Предложение, на което може да завиди и персонажа на Ричард Гиър от филма „Хубава Жена” получи японска порно звезда.

Китайски милиардер е предложил пет милиона британски лири за ексклузивните услуги на японска порно звезда. Постъпката, която напомня на хита от 90-те години на миналия век „Хубава жена”, мистериозният бизнесмен е наел Рола Мисаки като своя "лична асистентка" за следващите 15 години.

22-годишната Мисаки, която е наполовина рускиня, наскоро се появи на публично събитие в Пекин с мъж, който носеше маска, съобщава People's Daily Online. Източници твърдят, че богаташът, носещ прякора „Сериозния брат”, е известен в увеселителната индустрия като милиардер, който обича да харчи много.
Твърди се, че освен като личен асистент, порно звездата ще получи и силен тласък на своята кариера благодарение на договора, сключен с бизнесмена. Запознати обаче смятат, че в договора е включена и клауза за „интимни отношения”.
Мисаки е родена през 1992 година. Благодарение на красотата си тя стана за нула време звезда в сайта за споделяне на клипове Youtube. Своя дебют като порно актриса тя направи през 2012 година под псевдонима Рола Такизауа. В китайския Туитър – Уейбо – Рола има над 4.8 милиона последователи. Тя също си е спечелила прозвището „Национално съкровище на красотата” на Япония.