Зимната подготовка на ЦСКА доведе до седем мача без гол

Бранеков направи бодичек в наказателното поле срещу Николич

ЦСКА вече седми мач през пролетния сезон не може да отбележи гол. Локо(Сф) би на "Армията" с 1:0. Победата на "червеночерните" на стадиона на "армейците" дойде след цели 18 години. Неслучайно радостта им бе като спечелен мач от Шампионската лига. Заслужиха си го.

За привържениците на ЦСКА приятна изненада направи голмайстора в мача Владислав Романов. По най-красноречив начин Влади показа, че все още не е безразличен към юношеския тим откъдето е започнал. Най-напред след попадението си не се зарадва на гола. След това, когато получи бутилката шампанско за най-добър играч в мача, не пропусна да пожелае ЦСКА да се оправи и да има успехите които е имал през годините.


За сметка на това друг бивш играч на "армейците", и сега капитан на Локо(Сф), Александър Бранеков направи стопроцентова дузпа като скочи с хокеен бодичек в Николич насред наказателното поле още в началото на първото полувреме при резултат 0:0. На Николич му върви да правят фрапантни нарушения срещу него и да не ги свирят. Така бе и с кунг-фу влизането на Моци в гърдите на николич в Разград.


Извън това, в този мач се видя красноречиво,че проведената изключително лошо зимна подготовка довежда до седем мача без гол за ЦСКА.

Трябва да се отговори на въпроса какво стана с прословутата зимна подготовка на "армейците" в Турция?

За тази подготовка абсолютно никаква вина нямат Галин Иванов и Владо Манчев. Които в момента трябва да вадят кестените от огъня разпален през зимната пауза.

Идва осмия мач за сезона в Ловеч. Край моста на река Осъм където ЦСКА играе трудно и загубата изглежда почти сигурна,"червените" може да се издърпат нагоре по абсурден начин.

Както и по-същия абсурден начин тръгнаха надолу през пролетта, след като през цяла есен със същия отбор бяха първи в класирането.