Ужасът на ЦСКА продължава, Локо (Сф) вече е втори

"Армейците" пак без гол и със загуба от "железничарите"

Ужасяващата серия на ЦСКА продължава. „Червените” записаха седми пореден мач без победа и без отбелязан гол. Този път те загубиха с 0:1 в домакинството си на Локомотив (София) от 26-ия кръг на „А” група – 4-тия от началото на плейофите.

„Железничарите” победиха за втори път „червените” от началото на годината, а още по-впечатляващото е, че ги изместиха в класирането и вече заемат 2-рото място в първенството.

Голът за успеха на „червено-черните” реализира юношата на ЦСКА Владислав Романов в 71-ата минута. Той реализира със силен диагонален удар, с който не остави шанс на младия вратар на домакините Анатоли Господинов.

branekov-nikolic

„Армейците” имаха сериозни претенции към съдията Вихрен Манев, като в 26-ата минута претендираха за дузпа след сблъсък между нахлуващия Стефан Николич и Александър Бранеков. Такава обаче не бе отсъдена и така ЦСКА записа поредния си мач без гол.

С успеха Локо (Сф) изглежда все по-близо до класиране в евротурнирите и вече е на 2-ро място с 47 точки – 1 повече от ЦСКА  и вече 3 пред Литекс. Лидерът Лудогорец е с 55.