Николай Желязков недоволен след победата

Спорт

21-04-2015, 09:32

Снимка:

БФВ

Автор:

SPORTONLINE.BG

Всичко от Автора

Още по Темата:

Без изненади в първия ден на Купа България

Отзивите след дербито от първия кръг на Купата на България между Нефтохимик и Монтана

Нефтохимик победи Монтана в най-интригуващия мач от първия ден на надпреварата за Купата на България по волейбол. Бургазлии се наложиха с 3:1 (25:27, 30:28, 25:23, 25:20), но треньорът им Николай Желязков не остана особено доволен от представянето.

„Като цяло мачът бе слаб. Не бе на нивото, на което очаквахме. Но това е нормално, защото имаме двама нови. Все пак Бранко (б.а. Бранимир Грозданов) дойде директно за мача. На нашия диагонал не му беше ден. В началото не успяхме да бием добър сервис, а след това го подобрихме и започнахме да блокираме по-добре. Във всички мачове трябва да играем за всяка точка, няма как нещата да се случват от само себе си. Искам да похваля Бранимир - от летището дойде и игра максимално. Не трябва да подценяваме по никакъв начин Арда, защото те за малко да елиминират Монтана в първенството. Ние трябва да надграждаме, защото с тази игра няма как да спечелим нещо", коментира Николай Желязков.

Неговият колега начело на Монтана Георги Петров пък каза:

„Във втория гейм играхме добре, докато не започнахме с грешките от начален удар. Това ни изяде главата и по време на шампионата. Ахилесовата ни пета! Няма как с толкова грешки от сервис да бием отбора на Бургас. В лицето на Ники Николов мисля, че ще намерим подкрепление, за да бием Марек и Арда. Използвахме максимално и оптимално Ники Николов“.