Веселин Яневски: ЦСКА ще спечели от вратар като Господинов

Похвално е,че Галин Иванов залага на Анатоли в трудни моменти

Треньорът на вратарите в ДЮШ на ЦСКА Веселин Яневски коментира включването на Анатоли Господинов на вратата на ЦСКА срещу Ботев(Пд) което бе и негов официален дебют като страж на "армейците". Господинов е включен в групата на "червените" и за днешния двубой с Локо(Сф).

"ЦСКА може само да спечели от налагането на младия вратар Анатоли Господинов. Похвално е,че Галин Иванов го пусна на вратата срещу Ботев(Пд). Справи се добре за първи мач като не допусна гол. Показа спокойствие на вратата. Разбира се има още какво да учи, но бъдещето е пред него",заяви Веселин Яневски.


" Анатоли Господинов показва,че има психика защото в момента ситуацията в ЦСКА е тежка, а той запазва самообладание на такъв важен пост какъвто е вратарския. Добре е,че Галин Иванов го пуска в труди моменти за "армейците". Така Анатоли по-бързо ще свикне с отговорностите на мъжкия състав. ЦСКА само ще спечели от вратар като Господинов",допълни Яневски.


"Той вече три години е в ЦСКА и знае добре какво е да си на "Армията". За мен Господинов има бъдеще на добър вратар в отбора на ЦСКА. Най-важното е, че след като на вратата на ЦСКА пазеха досега чужди вратари, в лицето на Анатоли, "армейците" вече разпологат отново с роден вратар",сподели Яневски.