Пиргов: Точката е важна, но съжаляваме, че не са три

Спорт

12-04-2015, 10:27

Снимка:

beroe.bg

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

10 от Берое едва не биха Литекс

Берое зарадва децата в „Мария Терезия“

"Направихме една грешка в защита и ни вкараха гол"

Дебютантът на вратата за Берое Илко Пиргов заяви след равенството 1:1 с Литекс, че тимът му дори е заслужавал да спечели мача в Ловеч, въпреки че екипът му игра почти цял мач с човек по-малко.

„Мисля, че заслужавахме да победим в този мач. Направихме една грешка в защита и ни вкараха гол. Те нямаха кой знае какви положения, които да ни създадат проблеми. Само някакви центрирания. Имахме няколко положения. Не знам защо не успяхме. Отдавам го най-вече на малшанс.”

„Чух феновете да скандират моето име. Най-хубавото във футбола е като видиш уважението на хората, които гледат мачовете. Уважението в очите. От това по-голяма радост няма. Искам да благодаря на феновете на Литекс за отношението към мен, а също и на феновете на Берое“.

„Ние сами като футболисти сме си поставили цел да се класираме колкото се може по-напред. Точката е важна за нас, защото не даваме на отборите пред нас да се отлепват напред в класирането. При евентуална победа на „Литекс“ днес щяха да дръпнат много, така че е важна точката днес, но съжаляваме, че не са три.”