Галин Иванов: Трябват ми герои, а не интернет звезди

Спорт

11-04-2015, 08:55

Снимка:

LAP.bg

Автор:

sportonline.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

ЦСКА не можа да бие и 10 от Ботев

В отбора няма звезди, те може да се мислят за такива, но не са, обяви треньорът на ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Галин Иванов направи доста любопитно изказване след поредно равенство на „червените”, този път срещу Ботев на „Българска армия”.

„Мисля, че направихме едно добро първо полувреме. Имаше раздаване. Липсва ни гола, без зъби сме. Имахме положения през първото полувреме, но за съжаление пропуснахме. През втората част действахме по-скоро хаотично, отколкото да играехме някакъв футбол.

Положението се знае от всички. Нормално е това да влияе на футболистите. Опитахме се днес да им вдъхнем някаква мотивация и мисля, че се получи през първото полувреме. Проблемът, психологическият е е доста дълбок. Няма кой да ни помогне, ако не си помогнем сами. Надявам се в следващия мач да отбележим и да си върнем самочувствието и увереността. Нормално е да има напрежение във футболистите. Не бих казал страх, те са професионалисти. Нормално е след всичко казано да има напрежение. Който иска да бяга, да бяга. На мен ми трябват герои, а не интернет звезди. На сила никой няма да оставя в клуба.

Не е имало футболисти, които са идвали при мен да ми казват, че искат да си тръгват. Вчера имаше човек от ръководството при нас. Благодаря му, че беше честен с нас. Положението не е никак розово. Винаги има надежда, това е ЦСКА. Постоянно се пише за тези заплати. Имало е и други тежки моменти, до гуша ми дойде с тези заплати.

Не мисля, че Тони Силва е направил 5 пъти шампион ЦСКА или го е вкарал в Шампионската лига или Лига Европа. За мен звезди в отбора няма. Те могат да се мислят за звезди, но за мен не са, всички са равни. Липсата на точки ме принуждава да залагам на по-опитни футболисти“, коментира Иванов.