Николич показа следите от удара на Моци

Спорт

08-04-2015, 12:45

Снимка:

LAP.bg

Автор:

SPORTONLINE.BG

Всичко от Автора

Още по Темата:

Спряха правата на Моци

Моци не трябва да играе (най-малко) и с Локо(Сф)

Нападателят на ЦСКА вдигна фланелката си пред журналисти

Нападателят на ЦСКА Стефан Николич показа нараняването си, което Козмин Моци му причини по време на мача с Лудогорец от края на миналата седмица.

С прийом от бойните изкуства Моци изрита Николич в тялото, но ситуацията бе подмината от съдията на мача и румънецът се размина с червен картон.

Сега се очаква защитникът на Лудогорец все пак да бъде наказан по видео запис от Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз, а междувременно футболистът на "червените" показа следите от случилото се. Преди днешната тренировка черногорецът вдигна блузата си пред журналистите и ясно се видяха следите от бутоните на Моци.

Иначе Николич днес тренира на облекчен режим заради болките в ребрата и със сигурност ще пропусне мача с Ботев в петък.

„Малко ме боли. Имам спукано ребро. С Ботев със сигурност няма да играя. Вероятно ще почивам две седмици или десет дни, но зависи кога ще мине болката. Ситуацията няма какво да я коментирам. Трябва да я коментира съдията и да извади червен картон. След ситуацията Моци ми каза, че не ме е видял. На терена също ми се стори, че не ме видя. На снимката и на видеото се видя, че е различно. Мисля, че ме ритна умишлено. Това обаче е футбол и може да се случи всичко“, каза Николич.