Бионсе и Джей Зи паникьосаха училището на Блу Айви (ВИДЕО)

Звездното дете се движи със засилена охрана, антураж и извънредни мерки за сигурност

Противно на това, което може би си мислят хората, че не е лесно да си син или дъщеря на знаменитост, в случая на Блу Айви неприятностите може да са двойно повече, когато и двамата ти родители са глобални икони. Ето защо, в опит да се защити единственото им дете, Бионсе и съпруга й са подсилили охраната на Блу.

Докато из американските медии вървят слуховете, че семейство Картър работи усилено над задачата за второ дете, три годишната им дъщеря Блу  Айви всява смут в предучилищната градина.

Вътрешен източник разкри пред списание ОК, че преподавателите в училището се чувстват по особен начин заради засилената охрана и хората, които пътуват с малката мис Картър. 

Като за начало, Блу Айви пристига с три коли и двама бодигардове. Те също я вземат от училище в края на деня. Освен това, често тя е придружавана от гледачки, роднини и дори от родителите си, цялата тази орда всява смут, предизвиквайки суматоха в училището.

Източникът споделя „Автоколона от три автомобила пристига и сваля детето точно пред вратата, а след това я взимат по същия начин.”

Въпреки, че това е най-вероятно е предпазна мярка, която Crazy In Love дуото е предприело за да се запази сигурността на тяхната дъщеря, някои родители явно смятат, че това е проява на "лош вкус и преминава всички граници" едно дете да има такъв кортеж.

Макар, че в училището ходят и други деца с известни родители, Блу Айви предизвиква най-голямата суматоха, тъй като тя пътува с най-много хора. "Децата на другите знаменитости ги оставя един шофьор, а не целия персонал.", недоволстват родителите.

Източникът използва пример с комика и елф от „Властелина на пръстена” Уил Феръл. Синът му Аксел също ходи в това училище, но има много по-различни преживявания от Блу. "Той обикновено оставя и взима сам детето си."

Родителите в забавачката на Блу Айви може и да са фенове на музиката на майка й, но определено не са почитатели на всички тези нови разсейващи вниманието маневри. Дъщерята на семейство Картър е много повече кралска особа от останалите и може би заслужава отношение подходящо като за принц Джордж, но представете си изражението по детските лица когато Блу и екипа й по сигурността пристигат на територията на училището. 

Може би  Бей и Джей малко прекаляват с параноичните си мерки за сигурност. Те обаче не са единствените, които се борят за опазване правата на малката си дъщеря. Баба й, майката на Бионсе, Тина, наскоро призова папараци да не прекаляват заради една снимка и им обясни, че става въпрос за малко дете.