Бионсе – отново бременна?

В Инстаграм се появи снимка на певицата, на която е заровена в пясък с издут корем

Певицата Бионсе даде повод на феновете си да заподозрат, че за втори път е бременна. В Инстрагам се появи нейна снимка, на която е заровена в пясък с издут корем, предаде Нова телевизия. Тя е направена по време на семеен плаж.

Бионсе е цялата зарита с пясък, вижда се само главата й. Коремът й обаче видимо е издут. Не е ясно дали това е от струпания върху него пясък, или наистина е бременна. До нея е дъщеря й Блу Айви, която наскоро навърши 3 години.

Колежката на Бионсе – певицата Мишел Уилямс, която бе част от триото Destiny's Child, обаче опроверга слуховете, като заяви, че в тях няма нищо вярно, пише „Контактмюзик”.

„Ако се вгледате в снимката, ще видите, че коремът с бебето се пада да е там, където всъщност най-вероятно са коленете й. Просто спрете”, обърна се Мишел Уилямс към феновете на певицата.

Бионсе винаги е била потайна спрямо личния си живот и слуховете около него. Спекулации за още една бременност на певицата се появяваха и преди. Наскоро дори самият Джей Зи пя, че тя е бременна, но и това се оказа невярно.

Към момента Бионсе и съпругът й, които са на почивка в Азия, не са коментирали снимката.