3 март : Бъдете спонтанни и игриви

Хороскоп

02-03-2015, 17:00

Снимка:

http://pixabay.com/

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

2-8 март: Шансове в предизвикателствата

Слънце в Риби, Луна в Лъв. Астрологична картина на деня

Вторник ни обещава радостно настроение и ярки преживявания, а на по-инициативните и предприемчиви личности - вдъхновяващи идеи внезапни шансове за реализация на смели и нестандартни инициативи. И въпреки че решенията взети днес съдържат голяма доза риск и определено подсказват вкус към авантюрата, ако внезапно ви хрумне да смените занятието, жилището, средата си или каквото и да било, то най-вероятно психиката ви е узряла за решителна житейска промяна. В случай, че не сте рисков играч, готов да загърби всичко и да тръгне по широкия път на живота с олекотен багаж от малко лични вещи, голяма самоувереност и смели мечти, по добре си запишете хрумванията си и започнете да търсите по-безопасни и традиционни средства за реализацията им. Но в никакъв случай не ги подминавайте с безразличие-те могат да се окажат ключът към вашето лично щастие.

 
Малки затруднения в общуването, пътуванията и плановете ни за деня могат да породят днес раздразнение, което ще трябва да овладеем съзнателно, ако не желаем да помрачим впечатленията си от този иначе прекрасен ден. Въпреки това обаче, не бива да ограничавате общуването или да прекарвате деня в усамотение и пасивна почивка. Ще се лишите от приятни изненади, срещи и запознанства с интересни хора. Чувствата и симпатиите днес ще възникват спонтанно и ще се обменят непринудено, което ще повиши значително влечението към флирта и романтичните приключения. Ако сте обвързани обаче, ще трябва да положите старания и да не се подавате на моментни изкушения, тъй като сега те могат да застрашат сериозно взаимоотношения, на които държите, без да ви обещават приемлива компенсация. Много по-уместно е да внесете повече разнообразие, игривост и непредсказуемост във връзката си - радостните изненади и нестандартните средства на изразяване ще ви гарантират незабравими спомени. Игривото настроение и детската спонтанност характерни за този ден са най-добрите ви помощници.

Здраве, хранене и красота
Високия енергиен заряд на този ден ще изисква от нас повече подвижност, особено в сутрешните часове, когато бездействието и ленивостта направо са си опасни за здравето, тъй като могат да блокират енергийните потоци в тялото. За сметка на това пък, вечерните часове обещават идеални условия за релаксация. Хората, страдащи от сърдечни заболявания, трябва да бъдат внимателни и да избягват физическо и емоционално натоварване. Онези, които държат на блестящ външен вид и не подценяват имиджа си в обществото, следва да посветят част от деня на грижи за себе си. Резултатът ще бъде очевиден.