13 февруари: Искрено и ясно

Хороскоп

12-02-2015, 18:35

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

9-15 февруари: Прозрения и обновени намерения

Слънце във Водолей, Луна в Стрелец. Астрологична картина на деня

Мнозина ще посрещнат този ден с неясно чувство за безпокойство и душевни вълнения породени от малки или по-съществени разочарования. На онези, които умеят да изграждат и поддържат по-философска и непредубедена гледна точка, ще им бъде по лесно да ги преодолеят, особено ако не губят връзка с личните си житейски идеали. И предвид това, че денят е предназначен за активна работа по личното себеусъвършенстване и повишаване на духовния и интелектуалния потенциал, няма да е зле да се опитаме да концентрираме и задържаме съзнанието си над ежедневните битовизми и житейски грижи. Непредвидените ситуации могат временно да ни натрапят усещането че светът се е обърнал против нас, но ако запазим оптимистично настроение и доброжелателно отношение към околните, препятствията ще се окажат далеч не толкова сериозни, колкото ни се струва на пръв поглед. А от това в каква посока ще концентрираме усилията и съзнанието си, зависи до колко удовлетворителен ще бъде денят ни. Намерете си полезно и смислено занимание и не разпилявайте енергията си с второстепенни и несъществени дела.

И ако оптимизмът ще гарантира личния ни комфорт, то искреността е задължително предписание във комуникациите и взаимоотношенията. Бъдете честни със себе си и околните и имайте предвид, че лъжите днес ще бъдат разпознавани моментално. Тъжната истина макар и трудно поносима определено ще породи разочарования, но пък захаросаните лъжи ви гарантират безкраен низ от бъдещи неприятности.

Вечерта може да ни зарадва с предложения за светски и културни събития, приятелски срещи, интересни и необичайни занимания. Не се колебайте да излезете от рутината, обичайния си кръг или битовите си навици.

Работа и бизнес
С успех ще се увенчаят деловите пътувания и преговорите с чуждестранни партньори, ментори и хора на чието съдействие и подкрепа разчитаме. Говорете по-малко, слушайте повече, особено ако бизнесът ви се нуждае от обновление. Днес по ефира ще се носят смели и новаторски идеи, чиято реализация ще бъде по възможностите на малцина, но пък те могат да променят онези мисли и схващания които са възпрепятствали напредъкът ви досега.

Здраве, хранене и красота
Днес ще бъдем по-склонни към крайности и излишества, а липсата на умереност може да стане причина за преяждане, препиване и преумора, които обичайно имат разрушителен ефект върху здравето.Денят е свързан с кръвообръщението и е благоприятен за всякакви пречистващи процедури-най-вече на кръвта. Това ще ви гарантира сияйна кожа и здрава коса, както и намаляване на риска от натрупване на излишни килограми, появата на отоци и целулит.