Лора Крумова бяга от bTV заради Венелин Петков?

Новинарят, който слезе от екран, не понасял кадри от други медии

Венелин Петков бил в основата на решението на Лора Крумова да подаде молба за напускане от bTV. Журналистката искала да остане в телевизията. Дори до последно водила преговори за предаване в събота следобед, което да стартира в края на януари.

Но тъй като не се стигнало до споразумение, Лора отново ще работи за "Нова TV". В старата си медия тя ще бъде и продуцент, и водещ на предаване заедно с дружката си Галя Щърбева. Все още и двете са по майчинство и отглеждат първите си рожби.

Според вътрешни източници от bTV именно Венелин Петков направил всичко възможно, за да попречи на Крумова да се върне в телевизията, пише ПИК.

Бившият новинар, който заедно с колежката си и бивша интимна половинка Гена Трайкова, минаха от другата страна на камерата, презирал всички журналисти, дошли от други телевизии. А от година насам ергенът командвал здраво в bTV.

По идентичен начин, както с Лора, той постъпил с Красимир Минев и Димитър Цонев. Въпреки огромния зрителски интерес към предаването "Лице в лице", Венелин Петков не се поколебал да разбие успешната телевизионна двойка - Димитър Цонев - Цветанка Ризова.