И Лора Крумова бяга от Би Ти Ви

Добрич Лайф

12-05-2014, 09:05

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Докато я чакат да се върне от майчинство, тя крои свой проект с Галя Щърбева

Скрита лимонка е оказа и миловидната телевизионерка Лора Крумова, която уж кротко се радва на майчинството си и обещава наесен да се върне с песен в Би Ти Ви. Нищо подобно обаче няма да се случи, защото русата тв звезда в пълна секретност крои бягството си от „Тази събота" и „Тази неделя", уикенд предаването, на което е титуляр,  пише "Всеки ден".

В момента Антон Хекимян замества Крумова, но столът на водещия ще остане празен съвсем скоро, тъй като арменецът поема сутрешния блок на телевизията. И въпреки че шефовете на най-големия частен канал кършат пръсти и дори са си направили устата да помолят Лора да се върне още сега, тя им е отвърнала, че има нужда от още време, което да прекара с първородния си син Явор. Естествено никой не е подложил това на съмнение, защото Крумова роди през есента на миналата година и бебето й наистина е още малко. Междувременно за съботно-неделното предаване трескаво се търси водещ по заместване, за да може Хекимян да смени Косьо Караджов в „Тази сутрин", а на мястото на Генка Шикерова да седне Биляна Гавазова, към момента репортер в новините.

 

Вместо обаче да си се наслаждава на майчинството, Лора е по-активна от всякога. Заедно с най-добрата си приятелка Галя Щърбева, която роди през януари, а допреди това бе водеща на новините по Нова тв, Крумова подготвя техен собствен проект за предаване, който обаче ще бъде предложен на шефовете на Галя, а не на тези на Лора. Преди няколко седмици двете амбициозни журналистки даже са заснели пилотен брой, но дори замесените технически лица не са наясно за къде се прави. Лора и Галя са замаскирали новото предаване като снимки по магистърската програма в частен университет, в който двете четат лекции.

 

„Истината е, че Лора не иска вече да е просто водещ, а продуцент, което, първо, е много по-доходоносно, а и така донякъде определяш сам правилата и формата. Галя пък дори не може вече да се върне в новините, защото мястото беше дадено на Ани Салич, а другите лица на емисията поеха късните и уикенд изданията", разкриха добре запознати с новия проект на двете приятелки. Твърди се още, че заедно с тях в бъдещата им продуцентска компания ще влезе и бившата шефка на Би Ти Ви Светлана Василева, която има необходимия опит, за да знае къде и как да се лансира.
Точно в Нова тв в момента са готови на всичко, за да дръпнат поредно лице на конкурентите си.

 

Всъщност Лора е дългогодишен кадър именно на Нова. Тя беше водещ на сутрешния блок заедно с Георги Коритаров, а в последствие и с Милен Цветков. Тъй като телевизията сега е развързала кесията, Крумова и Щърбева са преценили, че проектът им ще бъде по-добре посрещнат там