13 ноември: Златната среда

Хороскоп

13-11-2014, 00:39

Снимка:

starazagorautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

10-17 ноември : Крехкия баланс на битието

Слънце в Скорпион, Луна в Лъв. Астрологична картина на деня

Нови, по-оптимистични хоризонти ще се открият днес през мнозина, други пък, въпреки тях, съзнателно ще се придържат към трезвия и реалистичен подход към живота. И за едните и за другите ще бъде добре да напомним, че позиционирането в златната среда винаги ни осигурява ако не най-ефективния, то поне най-безопасния инструмент за оцеляване в трудни времена.

И днес ще усещаме предизвикателствата, или по скоро ограниченията на засиленото Сатурново присъствие в живота си. Ще ги разпознаваме чрез натиска и изискванията на авторитетни, но консервативни и критично настроени към нас личности, или чрез взискателните, но лишени от топлина и близост претенции, на тези които обичаме. В тези случай наистина ще се нуждаем от повече вяра и оптимизъм. В момента тече годишната ревизия на личните ни качества и постижения, която обичайно ни поставя през трудни за постигане цели. Усвояването им е стъпка към личната ни себереализация, от една страна и преглед на действителните ни възможности от друга. В така ситуация постигането им е право пропорционално на вярата ни в нашите малки и големи, лични победи. Затова не се колебайте да за смели постъпки и решения, в случай че разполагате с минал опит и се възползвайте от него. Ако ли не, преценете разумно дали замислите ви са по силите ви-днешният ден е идеален за това. Ако се налага нещо да изясните, с някого да се срещнете, нещо да обсъдите, направете го в сутрешните часове. И имайте едно на ум, ако някой се старае да привлече вниманието и подкрепата ви с комплименти и ласкателства.

Работа и бизнес
Днес може да ни се прииска или дори да бъдем настойчиво "помолени" да се прицелим твърде високо. Грандиозните планове обаче могат така и да не се осъществят, а големите очаквания и амбиции, така и да не се оправдаят. Обещанията днес ще гърмят от всякъде. Остава само да се изпълнят. Денят е подходящ за презентации, рекламни кампании, демонстрация на възможности и публично оповестяване на завоювани постижения. Към инвестиции и финансови вложения пристъпвайте сам след детайлно проучване и преценка като на личния си потенциал, така и на потенциала на бъдещите си партньори. Търсете подкрепа за плановете си сред онези с които споделяте общи цели и идеи.

Здраве, хранене и красота
Днес е подходящо е провеждането на еднодневна разтоварваща диета.Бъдете внимателни в подбора на менюто си даже и да не се възползвате от тази препоръка–дори храни с доказан произход могат да ви повлияят зле, ако ги консумирате в лошо настроение и конфликтна среда.
Благоприятен ден за пиърсинг и татуировки, оформяне на маникюр, подстригване, боядисване и къдрене на косата.Грижите за косата и трайното боядисване ще имат продължителен ефект.