Актьорчето Аръков планира бягство в Москва

Каузата е загубена още преди да се е опитал да се упражнява

Актьорът Иво Аръков разкри, че след като приключи изявата му във „ВИП брадър”, възнамерява да напусне страната. Бившият на Мика Стоичкова планира да отлети за Москва, където да упражнява професията си на актьор.

„Желанието ми да се развивам и работя в чужбина не е спирало. Искам да пътувам до Ел Ей, до Ню Йорк, Милано, Рим, Лондон... Колебая се дали да не е Москва. Искам наново да ми се възбужда въображението”, призна звездата от „Фамилията” пред сп. „Блясък”.

По повод думите на Аръков припомняме на читателите, че за да упражняваш нещо, то трябва да ти се отдава, да имаш една основа, която позволява това. В конкретния случай, каузата е загубена още преди да се е опитал да се упражнява.
Самозваното актьорче имало желание да пътува в чужбина, даже до Москва, където го приемат, винаги може да приеме чистенето на тоалетни като призвание, не че е обидно, напротив, но точно на него би му се отдало.
И не на последно място, той желае да му се възбужда въображението. Е, тук не става ясно, дали това не е мило обръщение към важна част от неговото тяло, която мечтае за мъжка ласка отново?