Динко Динев забрани на Емануела да се омъжи за сина му


Динко Динев бил категоричен, че ще приеме бъдещия си внук като равноправен член на семейството, ще го обгрижва както се полага на богаташки наследник и по никакъв начин няма да лишава детето от нищо. Той е готов да му предостави всичко, но не и законно женени родители.
Още отсега богаташът отрязал мерака на зеленооката изпълнителка да върже със законен брак най-големия син на клана - Митко. 27-годишния палавник вече е забременил фолкаджийката и тя ще роди наследника му, но нямало къде да бяга и не можела да има претенции върху семейните имоти, а само върху Димитър, докато той я иска . Затова и той и многобройното му семейство ще приемат детето, но не и майката.
При един евентуален развод загубите за семейството откъм финанси щели да са големи и затова Динев-старши се произнесъл окончателно по въпроса със сватбата, пише Lifestyle.bg. Самата Емануела може би по принуда също заяви, че не иска брак с бащата на детето си, а само да се обичат.
Първият внук на клана се очаква да се роди през януари в скъпа частна клиника в София в условия на абсолютен лукс, грижа и внимание.