Потвърдено! Емануела е бременна!

Искам момиче, заяви звездата

Днес в медиите изтече новината, че фолк дивата Емануела е бременна с второ дете. ПР-ът на певицата потвърди новината пред Bulgariautre.bg с думите:

„Всички от Ара Мюзик сме много щастливи от новината, че нашето сплотено семейство става още по-голямо. Емануела е бременна, но ще продължи да радва феновете. Тя е в процес на записи на нови проект, които феновете ще чуят съвсем скоро на живо. Емануела не смята да спира участията си и няма да слезе от сцената докато не дойде специалния момент.”

Феновете могат да са спокойни, въпреки бременността си певицата няма да отменя ангажименти.

Бащата на детето е новият приятел на звездата на Ара Мюзик, казва се Димитър и работи в семейния бизнес на баща си. Митко е първородният син на един от най-богатите българи Динко Динев.  Любовта между двамата пламнала още миналата година, малко преди развода на Емануела.

Синеокият ангел е преполовила третият месец и очаква да роди в началото на следващата година. Полът на детето все още не е известен, но Емануела признава, че иска момиче. Митко Динев е силно въодушевен от  бъдещото бащинство. Това ще е второ дете за изпълнителката на „Трий ме”, разликата между двете деца ще е около десет години.

На въпроса дали мисли за сватба Емануела отговори пред  BulgariaUtre.bg така:

„От досегашният ми опит разбрах, че бракът, подписите и сватбата не са гаранция за семейно щастие. Щастливи сме един с друг и това ни е достатъчно.”

Фолк коконата допълни, че не иска детето й да избере сцената като място за изява и се пошегува, че искрено се надява да стане ядрен физик.

Емануела, сподели в мрежата снимка от терасата на жилище в Марина Диневи на Свети Влас, с което подхрани слуховете, че е получила подарък имот в комплекса.