Крисия: Надявам се да докоснем публиката на "Евровизия"

Талантливата Крисия иска посланието на "Планетата на децата" да достигне до всички

Българските участници на “Детската Евровизия” Крисия, Хасан и Ибрахим имат много натоварена програма в последните седмици. Освен изтощителните репетиции, триото има много ангажименти с редица интервюта за чуждестранни медии. Този път те говориха подробно за своите приключения пред един от най-популярните сайтове за “Евровизия” – рускоезичният ESCKAZ.com.

"След като чух музиката, написана от Евгени Димитров за първи път, аз си представих един приказен свят, в който се случват само добри неща. След това заедно с Ивайло Вълчев заедно написахме текста. В него говоря за моята мечта всички хора по света да бъдат заедно, да бъдат добри, да се обичат едни други, да бъдат щастливи и свободни. Желанието е всички да живем във вечен мир и свобода.", споделя Крисия за създаването на проекта "Планетата на децата", в който участие има и Плевенската филхармония.

"Искам да се справим добре, да успеем да докоснем публиката с нашето изпълнение и да достигнем всеки с нашето послание.", казва още чаровницата от Разград.