Най-гледана! Крисия не остави шансове на конкуренцията (ВИДЕО)

Песента на Крисия е най-гледаната в официалния канал на детската "Евровизия" в youtube

Само за няколко дни песента "Планетата на децата" на Крисия Тодорова се превърна в най-гледаната в официалния канал на детската "Евровизия" в сайта за видеообмен youtube. Въпреки, че е последно добавен, проектът на Крисия, Ку-ку бенд и Плевенската филхармония вече е първи по брой гледания, показа наша проверка.

Към понеделник талантливото българче има над 41 хиляди гледания и задминава досегашния фаворит Алисия Кожкина от Русия, която е с 40 хиляди гледания, но е била качена в сайта още преди две седмици! София Пацалидес от Кипър заема третото място с близо 32 хиляди гледания. Юла Ложар от Словения е четвърта с 30 хиляди гледания. И въпросните песни обаче са с давност повече от седмица, което означава, че бързият прогрес на Крисия не е случаен и тя се превръща в скрития фаворит на всички меломани от целия свят. В коментарите си под видеото чужденците не пестят суперлативите си за талантливата разградчанка и я сочат като победител.

"Планетата на децата" я има добавена и в официалния канал на Слави и Ку-ку бенд, като там броят на гледанията наблиажава 200 хиляди!