След Мика и Христина Стоичкова се включи във войната срещу Евгени Минчев

От написаното не става ясно, кое точно е възмутило „остроумната” Мика

Пиперливите изказвания на Лорд Евгени Минчев по адрес на Иво Аръков и неговите отношения с Мария Илиева и Мика Стоичкова, а именно, че актьорчето никога не е бил интимен с малката Кама, а са били само приятели и думите: „той е известен с един побой и мнимите си връзки с две мними звезди”, предизвикаха бурна реакция от страна на Мика.

Видимо засегнатата Стоичкова изрази мнението си за Евгени Минчев на стената си във Facebook. Разстроената футболна наследница избухва като преждевременно отворена тенджера под налягане и изсипа селски манджи от „ефира” на социалната мрежа.

"Поставих личен рекорд по въздържание! Въздържах се да не "смажа" словесно жалката същност и бедна душевност на самопровъзгласилия/ата се за "лорд" г-ца Минчева! След като мълчах няколко дни, дойде моментът и аз да споделя мнението си за неговото цветущо изказване по мой адрес.

Трудно ми е да подбера думите си, защото той (тя) е жалък/а и буди у мен съжаление, същевременно перчемът му не го прави до толкова симпатичен, че да му простя помиярщината! Някой би го пратил "да върви по дяволите", аз обаче ще го пратя в цирка, където най-добре ще се котира с тази клоунска визия, а също така и природа! Съдбата очевидно му се е присмяла!"

Всъщност от написаното не става ясно, кое точно е възмутило „остроумната” Мика. Дали нападките срещу Аръков, че е използвач и жалката му кариера се дължи на мнимите му връзки му с известни жени, дали гей историята му с Минчев, на която всички станаха свидетели е възбудила свирепа ревност, или Мика се е разпознала като една от двете „мними звезди” и „евтини шунди”, споменати от Евгени по време на пребиваването му в образцовият дом на Вип Brother.

За 24 часа от публикуването си постът на Мика Стоичкова е набрал солидните 3 812 Like-a, 72 споделяния и 28 коментара.

Явно „народната любов” към Христо Стоичков следва и неговата наследница, която дори и да се изложи пак е „харесвана”.

В коментарите си „придворните” на Стоичкова я подкрепят твърдо и храчат с мазна слуз по адрес на Лорд Минчев. Някъде в средата на дългата лента „социална подкрепа” от „симпатизантите” й се появява и коментар на малката сестра Христина Стоичкова.

"AZ SHTE KAJA: NA DRUGATA E EFTINA SHUNDA PRAV E, OBACHE ZA NASHTA- ISKAMU SE NA NEGO TEKAVA DA IMA, ZLATNA I SKUPA I BOGATA SHUNDA NA TOZI - "Лорд-Гей" HAHAHA F*CK OFF"

Малко неграмотно и с латински букви по-малката Кама се съгласява с Евгени Минчев, че едната бивша на Иво Аръков е „шунда” визирайки Мария Илиева, но за Мика можело само да му иска да има „текава, златна и скъпа и богата шунда”, после забележете на кирилица пише - "Лорд-Гей" и после го псува смеейки се в типичния бащин стил отново на латиница.

Всъщност Христина Стоичкова не отрича кака й да е „шунда”, но видиш ли, тя била златна, скъпа и богата такава, за разлика от другата, която била евтина. Тя не отрича и факта, че Иво Аръков е гей, но подчертава принадлежността на Минчев към хомосексуалните.

Разбира се всеки има право на мнение, като и правото да го изрази публично, но да си била гадже с гей и да се опитваш да обидиш друг с това, че е гей, е като да плюеш срещу вентилатора или да пикаеш срещу вятъра.

И ако Мика Стоичкова е известна и богата, то това се дължи единствено и изключително на баща й, не са известни някакви нейни постижения, които да са я направили популярна или заможна, за разлика от нея, Евгени Минчев е постигнал всичко сам.